Over Mark Prinsen

Even voorstellen..

20190626 Mark 400x600Leuk dat je me gevonden hebt en een kijkje neemt op mijn website. Zoals je al raadt; mijn naam is Mark. Ik woon en werk in Amsterdam-Oost.

Met ruim 20 jaar werkervaring in de creatieve sector, waarvan de laatste 13 jaar als zelfstandig website ontwikkelaar, begeleid en adviseer ik MKB-ondernemingen op het gebied van hun online presentatie. Van idee tot en met realisatie!

Passie voor creatie

Vanuit mijn passie voor creatie en vormgeving was een grafische opleiding aan de kunstacademie een logische stap. Na het voltooien van deze opleiding ben ik aan het werk gegaan als ontwerper voor de grote TV productie Domino Day (wereldrecord domino). Vanuit deze rol heb ik me doorontwikkeld tot artdirector in een leidinggevende positie. Deze jaren waarin we werkten aan verschillende projecten en producties waren een ware leerschool. Ik heb met veel facetten van het creatieve proces te maken gehad, zoals: teamwork, omgaan met deadlines, werken onder druk, projectbegeleiding van A tot Z, communiceren met verschillende partijen.

Sinds m'n studie heb ik de fotocamera niet meer los gelaten en de kans bestaat dat je me turend door de lens ergens tegenkomt. Noem het hobby of passie voor beeld en vorm. Fotografie begint met aandachtig kijken. Kijken wat je in beeld wilt hebben en wat niet, nadenken over het onderwerp en waar je de focus legt. Dit pas ik ook toe op webdesign en online communicatie.

20190627 Mark Landscape

Een actuele website

In de dagelijkse praktijk als ondernemer merk ik dat de ervaringen van toen nog steeds van pas komen. Zowel in mijn eigen ondernemerschap als in de dilemma's waar mijn klanten mee te maken hebben bij de keuzes van hun online presentatie. Ik merk dat in de waan van de dag een actuele website niet altijd de hoogste prioriteit heeft. Hoewel ik dat natuurlijk begrijp zie ik het ook als een gemiste kans. Want je wilt immers wel goed gevonden worden en geen business mislopen. Daarom bied ik een "ontwikkeltraject-op-maat" waarin ik mijn klant volledig ontzorg.

Wat kan ik voor je betekenen?

Nieuwsgierig geworden? En benieuwd wat een "ontwikkeltraject-op-maat" inhoudt? Lees meer over mijn aanpak.

Liever meteen kennismaken?

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Mark 8732 building

 +31 84 83 40 222 (service nr)

 

 Gevestigd in Amsterdam

Wil je weten wat er mogelijk is of wat een website kost?

Neem gerust contact op:

Bel direct | Stuur een e-mail

Zoek je een professional die jou helpt bij het ontwikkelen van een nieuwe website?

Wil je ondersteuning bij de techniek en het vertalen van ideeën?

Lees meer over mijn aanpak.