Mijn aanpak

Is de tijd of techniek het struikelblok waar het op vastloopt?

Het kan soms lastig zijn; de juiste presentatie, een goede mobiele weergave, social media (presence), gebruikersvriendelijk (voor bezoeker en beheerder), slimme functies, je vindbaarheid verbeteren, etc.. Kortom, wensen genoeg! Maar weet je niet waar je moet starten en of je nog door kunt met de website die je nu hebt?

Ik help je graag verder.

Wat mag je van mij verwachten?

Een website maken is vakwerk én maatwerk: het is naast een technisch traject ook een creatief proces waar ik jou en je bedrijf graag in begeleid.

In mijn werkwijze staat jouw behoefte als klant centraal. Met een zorgvuldig opgezet stappenplan doorlopen we gezamenlijk het proces om tot een optimale website te komen. De uitdagingen die we onderweg tegenkomen stemmen we onderling af zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Ik bied brede ondersteuning, verzorg het volledige traject bij het opzetten van een nieuwe website of stap in bij verbetertrajecten en verzorg de technische realisatie. Ik laat je kennis maken met de achterliggende techniek en bied deze op maat aan zodat jij of je organisatie productief kunt zijn.

Tevens werk ik met samen met meerdere collega-ontwikkelaars waar ik een beroep op kan doen voor verdere ondersteuning.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact

 +31 84 83 40 222 (service nr)

 

 Gevestigd in Amsterdam

Wil je weten wat er mogelijk is of wat een website kost?

Neem gerust contact op:

Bel direct | Stuur een e-mail

Zoek je een professional die jou helpt bij het ontwikkelen van een nieuwe website?

Wil je ondersteuning bij de techniek en het vertalen van ideeën?

Lees meer over mijn aanpak.